COSMETISCHE TANDHEELKUNDE

Met cosmetische tandheelkundige behandelingen zorgen wij er voor dat u zonder problemen uw tanden kunt ontbloten voor een mooie, zorgeloze lach. U wilt toch ook een stralend witte lach? Helaas beschikt niet iedereen van nature over een gaaf gebit. Bent u niet tevreden over uw tanden, bijvoorbeeld de kleur, de vorm en/of de stand van uw gebit, neem dan eens contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden. Cosmetische tandheelkunde biedt diverse oplossingen voor het verfraaien van uw gebit.

Whitening of bleken
Door middel van whitening of bleken van uw (gezonde) tanden worden deze witter. Door het gebruik van drank, voedings- of genotsmiddelen (koffie, thee, rode wijn, roken) kunnen uw tanden na verloop van tijd verkleuren. Dit komt door de vorming van tandplaque. Maar er kunnen ook andere oorzaken zijn. De glazuurlaag van uw tanden kan dunner worden door veroudering of slijtage; uw tand of kies kan verkleurd zijn door een donkere amalgaamvulling of bij een val of klap op de tand kan deze verkleuren omdat de tandzenuw afsterft.

Facings, veneers of composiet (witte vullingen)
Een facing is een laagje tandkleurig vulmateriaal, gemaakt van composiet of heel dun porselein. Het vulmateriaal wordt op de tand geplakt. Met een facing kunnen we op pijnloze wijze het uiterlijk van uw gebit verfraaien. Niet alleen de kleur, maar ook de vorm en de stand van de tanden kan er mee verbeterd worden. Met deze technieken worden tanden witter gemaakt, maar ook verbergen deze scheve tanden, vullen ze spleetjes op en kunnen ze gebruikt worden om afgebroken hoekjes onzichtbaar te repareren.

Stralende lach
Bent u ge√Įnteresseerd in het verfraaien van uw tanden, zodat u ook onbekommerd in de lach kunt schieten?

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. We bespreken dan duidelijk en vrijblijvend de mogelijkheden van cosmetische tandheelkunde.